Juhlapalvelut Turun seudulla

Juhlapalvelu

JuhlaMummolassa vietät onnistuneet perhejuhlat ja yritystilaisuudet

Kun perhejuhlat, yritystilaisuudet, kokoukset tai muut yksityistilaisuudet lähestyvät, valitse JuhlaMummola tapahtumapaikaksesi. Tarjoamme puitteet niin suurempiin kuin pienempiin tilaisuuksiin, joissa jokainen vieras viihtyy.

Perhejuhlat

Vuosipäivät, rippijuhlat, ristiäiset ja eläkejuhlat – oli perhejuhlan aihe mikä tahansa, me tarjoamme juhlaväen käyttöön eri kokoiset tilat ja maittavat tarjoilut. Saliimme mahtuu suurempikin ryhmä ja kamareistamme löytyy sopivat tilat myös pienemmille tilaisuuksille.

Idyllisessä pihapiirissä vietetään romanttisia häitä, ikimuistoisia syntymäpäiväjuhlia ja lämminhenkisiä ristiäisiä. Myös arvokkaat muistotilaisuudet järjestyvät onnistuneesti JuhlaMummolassa. Tilamme sopivat jokaiseen elämän juhlaan ja käännekohtaan.

Ota yhteyttä ja kerro meille juhlan aiheesi, me olemme mukana toteutuksessa.

Yritystilaisuudet

Viihtyisä JuhlaMummola tarjoaa toimivan ympäristön yritysten edustustilaisuuksiin ja kokouksiin. Tunnelmallisessa maalaismaisemassa vain kivenheiton päässä Turusta ja Raisiosta vietät yrityksesi virkistäytymis- ja koulutuspäiviä sekä kokouksia.

Tilaisuutenne lomassa voitte nauttia toiveidenne mukaan maittavaa lounasta tai pieniä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Saleissamme tilaisuus kuin tilaisuus sujuu leppoisasti – onnistuneen päivän voi päättää vaikkapa rentouttaviin savusaunan löylyihin. Myös ravintolamme A-oikeudet ovat käytettävissänne.

Savusauna

Voimme yhdistää virkistävän savusaunan juhlaasi. Vuokraamassamme savusaunassa nautit makoisista löylyistä hyvässä seurassa ja herkullisista tarjoiluista rentouttavan kylvyn jälkeen.